MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 3 uur
organisatie
Trimbos-instituut
kosten
basistarief
€ 60
informatie
gebied:
GGZ/Psychiatrie
categorie(ën):
GGZ & psychiatrie
onderwerp(en):
Angst en depressie
ICPC:
P
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
abonnement
e
learning
Signaleren depressie
Accreditatie Periode: 13-8-2018 t/m 12-8-2019
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'GGZ & psychiatrie'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Met de online cursus 'Signaleren depressie' leert u in zes lessen van elk 20-30 minuten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om depressieve klachten, risico's en symptomen bij cliënten/patiënten te herkennen, die met hen te bespreken, en preventieve activiteiten te ondernemen in de nulde en eerste lijn. Bij ernstige depressieve klachten leidt u toe naar de huisarts.

De cursus is ontwikkeld door het Trimbos-instituut in samenwerking met de GGD Hollands Midden en het Leids Universitair Medisch Centrum. Door een groep van 60 beroepskrachten is de cursus gunstig beoordeeld. Ook blijkt uit een voor- en nameting dat deze cursisten de beoogde kennis en vaardigheden voldoende hebben aangeleerd.

De cursus is voor professionals in de nulde- en eerstelijnszorg, zoals wijkverpleegkundigen, praktijkondersteuners huisartsenzorg (POH) somatiek, maatschappelijk werkenden en ouderenadviseurs, die veel werken met risicogroepen voor depressie (volwassenen en ouderen).

 

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!