MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 12 uur
organisatie
Open Universiteit - Management, science and technology
kosten
basistarief
€ 449,00
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
ICT & eHealth
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
12
punten
abonnement
e
learning
eHealth - Een praktische introductie
Accreditatie Periode: 29-4-2019 t/m 28-4-2020
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'ICT & eHealth'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

eHealth omvat een breed scala van toepassingen zoals websites, apps, serious games en online zelfmanagementprogramma’s, maar ook toepassingen zoals domotica en beeldbellen. Veel toepassingen zijn via een computer beschikbaar maar meer en meer worden ook mobiele apparaten zoals smartphones gebruikt.

eHealth-toepassingen hebben als doel patiënten, cliënten of burgers te informeren, te adviseren, te begeleiden en/of te behandelen. Het gaat daarbij om het bieden van (na)zorg bij psychische- of gezondheidsproblemen of om deze juist te voorkomen. Toepassingen zijn gericht op de somatische, publieke, en of geestelijke gezondheidszorg (deze laatste heet vaak eMental Health).

Deze Professional Program course is praktijkgericht zodat je jouw opgedane vaardigheden direct in de praktijk en je werk kunt toepassen. Tevens biedt onze deze aanpak de volgende voordelen:

  • Gericht op primaire, secundaire en tertiaire preventie.
  • Een-op-een-begeleiding van topdocenten.
  • Ideaal te combineren met je werk.
  • Flexibel studeren, grotendeels online; vanaf elk apparaat, wanneer jij wilt, aan één van de beste universiteiten van het land.

Wil jij als zorgprofessional meegaan met de nieuwste ontwikkelingen in zorg en preventie zodat je patiënten/cliënten beter kunt ondersteunen, doorverwijzen of adviseren? De technologie ontwikkelt zich steeds sneller en toepassingen in de zorg zoals beeldbellen en telemonitoring worden hierdoor toegankelijker. Ook bij publieksvoorlichting en zelfhulp over gezondheid worden steeds vaker digitale kanalen ingezet zoals apps en internettoepassingen. Wil jij in deze veranderende omgeving een optimale dienstverlening bieden? Specialiseer je dan in eHealth!

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!