MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 10 uur
organisatie
Stichting Humanitas ESSM
kosten
basistarief
€ 29
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
GGZ/Psychiatrie
categorie(ën):
GGZ & psychiatrie
ICPC:
P, Z
sponsoring
Het Ministerie Veiligheid en Justitie
accreditatie
accreditatie
10
punten
abonnement
e
learning
Elearning Hulp en Zorg aan Sekswerkers
Accreditatie Periode: 17-8-2019 t/m 16-8-2020
Deze Online Nascholing is niet meer geaccrediteerd!
Wilt u een andere Online Nascholing vinden:
Op het gebied van 'GGZ & psychiatrie'?
Van dezelfde aanbieder?
Of wilt u liever zelf (uitgebreid) kunnen zoeken?

Na het doorlopen van de elearning weet de cursist welke specifieke kennis nodig is wanneer deze als hulp- of zorgverlener in de praktijk te maken krijgt met een cliënt die in de seksindustrie werkt, heeft gewerkt of wellicht gaat werken. De cursist weet welke specifieke problematiek sekswerkers tegenaan kunnen lopen en hoe hiermee om te gaan.

De online cursus bestaat uit 8 lessen bestaande uit ieder 1 of 2 videocolleges en bijbehorende opdrachten. Het kan dan gaan om leesstukken of een reflectie- of doe-opdracht. In de videolessen komen diverse deskundigheden aan het woord. Naast ongekende openhartigheid van (ex)sekswerkers zelf krijgen de cursisten les van hulp- en zorgverleners die reeds ervaring hebben met behandeling of begeleiding van sekswerkers en onderzoekers die sekswerk bestudeerd hebben. Iedere les wordt afgesloten met een aantal toetsvragen. Naast de verplichte video’s en opdrachten is er iedere les aanvullend bonusmateriaal toegevoegd voor wanneer de cursist zich nog verder in een bepaald thema wil verdiepen.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!