MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 1 uur
organisatie
eHuisartspraktijk.nl
kosten
basistarief
€ 25,75
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Verpleegkunde
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
1
punten
abonnement
e
learning
Intramusculair Injecteren

Na afloop van de training kunt u de theorie rondom de indicaties, voorbereiding, uitvoering en nazorg van een intramusculaire injectie benoemen.

In deze e-learning wordt de vaardigheid van het toedienen van de intramusculaire injectie behandeld. Naast de wettelijke kaders voor het geven van een injectie, worden de anatomische kenmerken van de voorkeursplaatsen voor intramusculair injecteren behandeld. Tevens wordt stilgestaan bij de materiaalkeuze zoals keuze voor naalden en spuiten. De uitvoering wordt stap-voor-stap in deelvaardigheden uitgelegd, ondersteund met (video)animaties en foto’s. Tenslotte worden de mogelijke complicaties behandeld die bij deze invasieve handeling kunnen optreden.

Toetsing van de training vindt plaats door middel van een formatieve/diagnostische toets van twintig vragen aan het begin van de training en een summatieve toets van twintig vragen aan het einde van de training.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!