MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. 1 uur
organisatie
eHuisartspraktijk.nl
kosten
basistarief
€ 25,75
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Neurologie
ICPC:
N
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
1
punten
abonnement
e
learning
Anatomie - Tractus Neurologicus

De Tactus neurologicus bestaat uit het centrale en het autonome zenuwstelsel. Deze e-learning module behandelt de bouw en werking van het autonome zenuwstelsel. De e-learning module anatomie van het autonome zenuwstelsel voor verpleegkundigen en verzorgenden is ontwikkeld als antwoord op de vraag uit de praktijk om de basiskennis op te kunnen frissen.  

Na het volgen van deze module zijn uw medewerkers in staat de zorgvrager te informeren over de basale bouw en werking van het autonome zenuwstelsel. Zij kunnen deze kennis toepassen bij het klinisch redeneren-proces.

De module Tractus neurologicus behandelt de bouw en functies van het autonome zenuwstelsel. Na de pre-toets volgt de algemene werking van het autonome zenuwstelsel. De invloeden van de sympathicus en de parasympathicus op de organen van het lichaam in rust en bij activiteit worden besproken en enkele specifieke ziektebeelden.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!