MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
ca. uur
organisatie
eHuisartspraktijk.nl
kosten
basistarief
€ 25,75
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Algemeen & overig, Verpleegkunde, Management
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
punten
abonnement
e
learning
Werken met het Omaha System

Het Omaha System is een classificatiesysteem, terminologie- en codestelsel voor medewerkers in de zorg en welzijnssector. Met het Omaha System kunt u de acties en uitkomsten van de zorg voor uw cliënten beter kiezen, sorteren en vastleggen. De e-learning-module ‘Werken met het Omaha System’ helpt u het Omaha System professioneel in uw eigen, dagelijkse praktijk toe te passen. U kunt deze module tevens volgen in combinatie met een dagdeel klassikale training.

Voor Zorgprofessionals die met het Omaha System gaan werken, werkzaam in de langdurige zorg en de wijkdiensten.

Leerdoel

  • U begrijpt de kenmerken en voordelen van het Omaha System en u kunt deze toepassen voor het classificeren van de problematiek van uw cliënten.
De module begint met een quiz die uw eventuele voorkennis van het Omaha System in kaart brengt. Na deze quiz krijgt u uitleg over alle stappen in het Omaha System en maakt u kennis met de fictieve ‘mevrouw Van Dalen’: via een casus met diverse opdrachten leert u het Omaha System op haar specifieke situatie toe te passen. Via deze module heeft u tevens toegang tot het Vraag- en Antwoordgedeelte, waarin de achtergrond en de voordelen van de Omaha-systematiek wordt uitgelegd. De module sluit af met een toets, waarmee u uw opgedane kennis kunt testen. Bent u niet geslaagd voor de toets, dan kunt u deze één keer herkansen.

Deze module heeft 'ervarend leren' als uitgangspunt en ondersteunt u in uw methodisch verpleegkundige proces. Voor de overdracht van kennis rond het Omaha System is TCG erkend door de Stichting Omaha System Support. Hierdoor bent u verzekerd van gecertificeerd lesmateriaal.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!