MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Stichting DOKh
kosten
basistarief
€ 440
leden
€ 400
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Effectiviteit en efficiency
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
4
punten
locatie
DOKh - Robijnstraat
Robijnstraat 6
1812 RB Alkmaar
☎ +3172 5279 100
overig
20
Sep
2017
SmartTyping
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Effectiviteit en efficiency'
Van aanbieder:
Stichting DOKh
In de omgeving:
Alkmaar

"Everything should be made as simple as possible, but not simpler."- Albert Einstein

SmartTyping gaat uit van de kracht en efficiency van het brein. Wij leren de deelnemers eerst de karakters en hun positie op het toetsenbord te verankeren in het brein, waarna het brein de fijne motoriek aanstuurt. In tegenstelling tot conventionele typetrainingen waarin de motoriek net zo lang wordt herhaald, totdat het brein dit herkent en opslaat. Dit kost veel meer tijd en brengt weinig plezier. Deelnemers leren sneller wanneer zij plezier hebben in het leerproces.

Blind kunnen typen levert u enorme tijdwinst op!

Het gebruik van informatiesystemen en met name het EPD is niet meer weg te denken uit de medische sector. Toch typt slechts 30 tot 50% van de Nederlandse beroepsbevolking blind en met 10 vingers.

Dit betekent dat er iedere dag veel tijd - en daarmee geld - verloren gaat. De motivatie om een conventionele typecursus te volgen is vaak laag, aangezien dit zeer intensieve oefening vereist en vaak maanden duurt. Global Edutainment heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld: SmartTyping! Het volledige SmartTyping programma omvat 2 delen: een klassikale training en een online oefenperiode.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!