MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
RINO Groep Utrecht
kosten
basistarief
€ 265
informatie
gebied:
GGZ/Psychiatrie
categorie(ën):
GGZ & psychiatrie
onderwerp(en):
Zelfmanagement
ICPC:
P, Z
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
RINO Groep - Oudenoord
Oudenoord 6
3513 ER Utrecht
☎ +3130 2308 400
overig
22
Jan
2019
De chronische psychiatrische patiënt in de huisartsenpraktijk
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'GGZ & psychiatrie'
Van aanbieder:
RINO Groep Utrecht
In de omgeving:
Utrecht

Met de veranderingen in deggz worden er meer grenzen gesteld aan behandelduur en intensiteit in de ggz. Er vindt een verschuiving plaats van de specialistische naar de basis ggz en eerstelijn (huisarts/POH-GGZ). De patiënt met chronische uitbehandelde psychiatrische problematiek is bij klachten steeds meer aangewezen op de huisarts en de praktijkondersteuner. Houvast en ondersteuning bij zelfmanagement kan deze patiënten leren om meer adequaat om te gaan met de gevolgen en om de regie van hun eigen leven weer zelf op te pakken.

Ziet u als POH-GGZ regelmatig patiënten die uitbehandeld zijn in de basis of specialistische ggz? En wilt u leren hoe u deze patiënten kunt ondersteunen met praktische handvatten en ook wat u vooral niet moet doen? Dan is deze cursus geschikt voor u!

U krijgt concrete handreikingen om chronisch psychiatrische patiënten te ondersteunen en u kunt deze tijdens de cursus oefenen.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!