MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
HZD
kosten
basistarief
Onbekend
informatie
gebied:
Somatiek, Overig
categorie(ën):
Ouderengeneeskunde, Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Gasterij De Schildhoeve
Fluitenbergseweg 69
7931 PA Fluitenberg
☎ +3152 8220 002
overig
29
Mei
2018
Coördinatoren Kernteam Integrale Ouderenzorg
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Ouderengeneeskunde' of 'Samenwerking'
Van aanbieder:
HZD
In de omgeving:
Fluitenberg

Vanaf 1 januari 2018 is er voor elk kernteam een coördinator beschikbaar. Hij of zij is onderdeel van het kernteam en wordt kartrekker. De leden van het team beslissen zelf wie deze rol gaat uitvoeren. Ben jij degene die deze taak op zich neemt? Meld je dan aan voor deze scholing. Je krijgt grip op de werkzaamheden die met deze rol gepaard gaan. Het is handig deze scholing tijdig te volgen.

Op te leveren inhoudelijke product(en):

  • Kent de uitgangspunten en bepalende kenmerken voor integrale ouderenzorg in Drenthe en kan invulling geven aan de rol en taken voor de coördinator kernteam.
  • Deze avond stoomt je klaar voor deze nieuwe rol. In de loop van 2018 organiseren we intervisiebijeenkomsten specifiek voor de coördinatoren kernteams.

Opzet programma

  • Stap 1 - Samenwerken. Je leert hoe je je kernteam coördineert, zowel samenwerken in het team als rondom het team met bijvoorbeeld sociale wijkteams.
  • Stap 2 - We gaan in op casefinding: we maken gebruik van ondersteunende middelen zoals het ouderenrapport in VIPLive en de DALEZ-lijst die je nodig hebt voor het in kaart brengen van de ouderen. Stap 3: borging. We bieden je deze avond handvatten hoe je het beste met je kernteam de huidige stand van zaken evalueert.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!