MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Meerdaags
organisatie
Stichting ReAttach Therapy International / ReAttach Academy
kosten
basistarief
€ 1149,50
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
GGZ/Psychiatrie
categorie(ën):
GGZ & psychiatrie
ICPC:
P, Z
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
12
punten
locatie
Teamwork Nederland
Raadhuisstraat 1
5582 JA Waalre
overig
10
Jan
2019
ReAttach Opleiding
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'GGZ & psychiatrie'
Van aanbieder:
Stichting ReAttach Therapy International / ReAttach Academy
In de omgeving:
Waalre

Tijdens deze basisopleiding maakt u kennis met de theoretische achtergrond en de praktische vaardigheden die nodig zijn om de 'ReAttach interventie' te kunnen toepassen. ReAttach is een orthopedagogische interventie gericht op het activeren van optimale ontwikkeling. De interventie wordt systemisch toegepast.

Leerdoelen

Dag 1:

  • Het eerste gedeelte van het ReAttach Protocol dat in het teken staat van het versterken van affectief mentaliseren onder optimale alertheid en Multiple Sensory Processing:
  • U leert het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen bij uw cliënten te optimaliseren met een techniek die zowel lichaamsgerichte als psychologische elementen bevat. Vervolgens wordt u getraind in het geven van een sociaal cognitieve training die cliënten helpt om hun informatie beter te ordenen.

Dag 2:

  • Het tweede gedeelte van het ReAttach Protocol betreft Cognitive Bias Modification, pro-actieve coping en het activeren van nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden:
  • U krijgt de tools om cliënten te helpen zichzelf en anderen te accepteren en positiever in het leven te staan. Daarnaast wordt u getraind in het activeren van het vermogen om problemen actief aan te pakken en te groeien in persoonlijke ontwikkeling.

Dag 3:

  • ReAttach als een systemische interventie gebruiken als aanvullende expertise binnen uw eigen vakgebied. De vaardigheden worden geautomatiseerd en u leert bewust bekwaam ReAttach toe te passen:
  • Tijdens deze derde opleidingsdag leert u hoe u ReAttach in kunt passen in uw huidige werkwijze en in combinatie met andere methoden waar u gebruik van maakt.

Een certificaat van deelname kan worden uitgereikt na het volledig doorlopen van de 3-daagse basisopleiding. Registratie en diploma is voorbehouden aan cursisten die succesvolle resultaten behalen bij minimaal vijf casuïstieken.

Toelatingscriteria

  • Professionals werkzaam binnen het Sociale Domein, de eerstelijnspsychologische zorg, Basis en Specialistische GGZ, Jeugdzorg werkers, Praktijkondersteuners, Coaches en Paramedici. Als u twijfelt over de toelatingscriteria kunt u contact opnemen met Stichting ReAttach Therapy International.
Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!