MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
MSD B.V.
kosten
basistarief
€ 35
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Endocrinologie
onderwerp(en):
Diabetes
ICPC:
A
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
3
punten
locatie
Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp
Gildeweg 1
2632 BD Nootdorp
☎ +3115 3104 545
overig
18
Sep
2018
Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Diabetes Mellitus II
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Endocrinologie'
Van aanbieder:
MSD B.V.
In de omgeving:
Nootdorp

Zorgverleners die al langer diabetespatiënten behandelen, weten dat diabeteszorg zorg op maat is. De samenwerking tussen huisarts en praktijkondersteuner is uitermate belangrijk in de begeleiding van deze patiënt. Iedere patiënt heeft zijn eigen wensen. Nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk om aan deze wensen tegemoet te komen. Hierdoor kan de therapietrouw en kwaliteit van leven van uw diabetes patiënt verbeteren. De totstandkoming van nieuwe richtlijnen en nieuwe inzichten over het ingrijpen in de pathofysiologie van diabetes maakt de behandeling van diabetes interessanter, maar tegelijkertijd ook complexer.

Het doel van deze scholing is om zorgverleners, die al jaren werken met diabetespatiënten een praktische leidraad te bieden, zodat de nieuwe ontwikkelingen snel in de eigen huisartspraktijk kunnen worden toegepast. Deze nascholing is bijzonder geschikt voor u als huisarts samen met uw praktijk ondersteuner.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!