MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Meerdaags
organisatie
Stichting Docendo Orbis
kosten
basistarief
€ 1495
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
GGZ/Psychiatrie, Overig
categorie(ën):
GGZ & psychiatrie
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
punten
locatie
Hotel Convento de la Magdalena
Finca de la Magdalena, s/n
29200 Antequera - Málaga
Spanje
☎ +3490 2541 540
overig
28
Maa
2019
Burn-out
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'GGZ & psychiatrie'
Van aanbieder:
Stichting Docendo Orbis
In de omgeving:
Antequera - Málaga

Twee deskundigen op het gebied van burn-out, mevrouw Martijnse en de heer Stegenga, verzorgen een 3+1 dagen omvattende nascholing burn-outpreventie.

De deelnemers krijgen inzicht in de factoren die uiteindelijk tot een burn-out leiden, maar ook het instrumentarium aangereikt om dit juist te voorkomen. Het bewustwordingsproces -herkennen van de symptomen, inclusief oefeningen om (fysieke) effecten van stress te identificeren- omvat de eerste dag. Op de tweede dag worden effecten van een (naderende) burn-out meer persoonsgericht, behandeld en voorzien van eerste aanzetten tot gedragsverandering. De derde dag wordt geheel besteed aan het tijdig herkennen van signalen van belasting (het burn-outrecept), het concretiseren van de gewenste verandering en het internaliseren (borgen) van de instrumenten, die daarbij als gekende succesfactoren een cruciale rol spelen: organiseren van support (buddy), meditatie, versterking van veerkracht/vitaliteit.

De vierde dag is de terugkommiddag. Deze omvat zowel zelfconfrontatie (de stressmonitor en het persoonlijke stressniveau) als oefeningen waarmee individueel en buddy-gekoppeld concrete stappen worden gezet ter voorkoming van een (dreigende) burn-out.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!