MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
RINO Groep Utrecht
kosten
basistarief
€ 1695
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
GGZ/Psychiatrie
categorie(ën):
GGZ & psychiatrie
ICPC:
P, Z
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
30
punten
locatie
RINO Groep - Oudenoord
Oudenoord 6
3513 ER Utrecht
☎ +3130 2308 400
overig
08
Maa
2019
Post-hbo opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'GGZ & psychiatrie'
Van aanbieder:
RINO Groep Utrecht
In de omgeving:
Utrecht

Hoe voer je een gedragstherapeutisch behandelplan professioneel uit bij volwassenen en ouderen? Leer hoe je mensen met eenvoudige psychische stoornissen begeleidt en oefen met het toepassen van basale gedragstherapeutische technieken. Na deze cursus kun je de behandelde technieken zelfstandig toepassen onder supervisie van een gedragstherapeut.

In het kader van de opleiding tot cognitief gedragstherapeutisch werker die leidt tot de VGCt registratie biedt de RINO Groep het theoretische gedeelte aan dat bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Basisdeel van 24 uur
  • Verdiepend deel van 24 uur

U bekwaamt zich in het verrichten van diverse gedragstherapeutische interventies. In de praktijk werkt een gedragstherapeutisch werker onder toezicht en verantwoordelijkheid van een geregistreerd gedragstherapeut, bij wie de indicatiestelling, opstellen, evalueren en bijstellen van het behandelplan berusten.

Doelstelling

  • U wordt opgeleid tot gedragstherapeutisch medewerker conform de (theorie)eisen van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt). (Voor de andere verplichte onderdelen verwijzen wij u naar de website van de VGCt.)

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!