MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Scem Conference Services
kosten
basistarief
€ 249,00
AIO
€ 219,00
studenten
€ 219,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Ouderengeneeskunde
ICPC:
A, Z
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
5
punten
locatie
Stadion Galgenwaard
Herculesplein 241
3584 AA Utrecht
☎ +3130 8885 555
overig
24
Jan
2019
Acute verslechtering bij thuiswonende ouderen II
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Ouderengeneeskunde'
Van aanbieder:
Scem Conference Services
In de omgeving:
Utrecht

Ouderen wonen zo lang mogelijk thuis. Soms zelfs langer dan een, twee decennia geleden voor mogelijk werd gehouden. Thuiswonen draagt vaak bij een hogere kwaliteit van leven, maar acute fysieke en of mentale verslechtering is een zeer reëel risico. Wanneer dat optreedt, is snel, adequaat en in onderlinge afstemming handelen door betrokken professionals en mantelzorgers het devies.

Op deze dag wordt ingegaan op zeer recente vernieuwingen in de zorg rondom kwetsbare, thuiswonende ouderen. Sprekers behandelen kwesties als zorgmijdende ouderen, de status van de wilsverklaring en de toebedeling van verantwoordelijkheid in zorgnetwerken. Bovendien wordt ingezoomd op die luttele uren, soms dagen waarin verschillende professionals en familie gezamenlijk goede beslissingen moeten nemen. Wat wordt dan gevraagd van wie?

De feedback van de deelnemers aan de eerste editie van dit congres is een belangrijke bron van inspiratie geweest voor de invulling van deze tweede editie. Sprekers vertrekken zoveel mogelijk vanuit herkenbare, dagelijkse casuïstiek om op deze manier zo dicht mogelijk bij uw dagelijkse praktijk aan te sluiten.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!