MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
WDH Midden-Nederland
kosten
basistarief
€ 199
leden
€ 160
informatie
gebied:
Somatiek, GGZ/Psychiatrie, Overig
categorie(ën):
Ouderengeneeskunde, Farmacologie, GGZ & psychiatrie, Neurologie, Oogheelkunde, Verslavingszorg, ICT & eHealth
onderwerp(en):
Alzheimer/Dementie, Cultuurverschillen, Lifestyle en voeding
ICPC:
A, F, N, P, Z
sponsoring
Pfizer, andere volgen nog
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn
☎ +3135 6833 033
overig
16
Jan
2019
Kwetsbaar en Oud
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Ouderengeneeskunde', 'Farmacologie', 'GGZ & psychiatrie', 'Neurologie', 'Oogheelkunde', 'Verslavingszorg' of 'ICT & eHealth'
Van aanbieder:
WDH Midden-Nederland
In de omgeving:
Baarn

De dubbele vergrijzing vergt toenemend aandacht en tijd in de zorg. Kwetsbare ouderen wonen, deels door eigen keuze, deels door gebrek aan alternatieven, langer thuis en zijn daardoor voor hun zorg afhankelijk van de zorgverleners in de eerste lijn.

Samenwerking en afstemming van taken tussen deze zorgverleners is essentieel. In het Pact voor Ouderenzorg dat in maart j.l. door 40 organisaties, o.a. door onze beroepsverenigingen, is ondertekend wordt het belang hiervan duidelijk aangegeven.

In eerste instantie kost samenwerking een investering in tijd, maar later wordt deze investering dubbel en dwars terugbetaald, niet alleen in tijd, maar ook in kwaliteit en werkplezier.

De congrescommissie heeft een aantal onderwerpen uitgekozen waarbij samenwerking binnen de eerste lijn voor de zorg een duidelijke meerwaarde heeft.

De patiënt, de kwetsbare oudere, staat centraal en daarom hebben we voor de plenaire opening Hugo Borst uitgenodigd om vanuit patiënten-perspectief de zorg te belichten.

Hopelijk draagt dit congres ertoe bij dat het thema "Samen zorgen, Beter zorgen in de eerste lijn" meer gestalte kan krijgen.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!