MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
AstraZeneca BV
kosten
basistarief
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Longziekten
onderwerp(en):
COPD/Astma
ICPC:
R
sponsoring
AstraZeneca
accreditatie
accreditatie
punten
locatie
De Oolderhof
Broekstraat 35
6049 CJ Herten
☎ +3147 5333 693
overig
06
Dec
2018
Astma - Van moeilijk behandelbaar naar ernstig
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Longziekten'
Van aanbieder:
AstraZeneca BV
In de omgeving:
Herten

Na de diagnose van astma kan uw patiënt last krijgen van benauwdheidsaanvallen die veroorzaakt woorden door allerlei specifieke en niet-specifieke prikkels. De behandeling van astma bestaat meestal uit ontstekingsremmers en luchtwegverwijders die via een inhalator worden toegediend. Deze behandeling voldoet in de meeste gevallen om een astma-aanval te voorkomen.

Één soort type astma, ernstig astma, is minder bekend in de huisartsenpraktijk. De gevolgen van ernstig astma kunnen de kwaliteit van leven van de patiënt negatief beïnvloeden. Het onderscheid tussen ernstig en moeilijk behandelbare astma is cruciaal voor het bepalen van de verdere stappen in de behandeling.

Deze nascholing biedt u de mogelijkheid om uw kennis over astma te verdiepen. Het onderscheid tussen ernstig en moeilijk behandelbare astma is cruciaal voor het bepalen van de behandeling. Tevens is er alle ruimte om vragen te beantwoorden.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!