MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Sanofi Netherlands B.V.
kosten
basistarief
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Endocrinologie
onderwerp(en):
Diabetes
ICPC:
T
sponsoring
Sanofi
accreditatie
accreditatie
2
punten
locatie
Van der Valk Hotel Akersloot
Geesterweg 1
1921 NV Akersloot
☎ +3125 1361 888
overig
15
Nov
2018
Update NHG-standaard Diabetes Mellitus 2018
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Endocrinologie'
Van aanbieder:
Sanofi Netherlands B.V.
In de omgeving:
Akersloot

Binnen de huisartsenpraktijk geeft de 'NHG-standaard Diabetes Mellitus type 2' richtlijnen voor de diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten met deze ziekte. Het doel is complicaties, zoals hart- en vaatziekten, nefro-, retino- en neuropathie, te voorkomen of te vertragen en eventuele klachten te verminderen. Dit alles vereist een gestructureerde aanpak, educatie en adequate begeleiding door de huisarts en praktijkondersteuner/ praktijkverpleegkundige.

In 2018 is een herziening verschenen van de laatste NHG-Standaard Diabetes mellitus type 2 (2013) waarbij de paragraaf Bloedglucoseverlagende middelen en wetenschappelijke verantwoording zijn geactualiseerd.

Aan het einde van deze nascholing bent u op de hoogte van de geactualiseerde medicamenteuze stappenplan bij diabetes mellitus type 2, en heeft u de nodigde handvatten gekregen om dit te gaan toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!