MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Stichting ReAttach Therapy International / ReAttach Academy
kosten
basistarief
Onbekend
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
GGZ/Psychiatrie
categorie(ën):
GGZ & psychiatrie
ICPC:
P, Z
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
ReAttach Academy
Kerkplein 2
5583 CL Voerendaal
overig
31
Okt
2019
ReAttach Opleiding
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'GGZ & psychiatrie'
Van aanbieder:
Stichting ReAttach Therapy International / ReAttach Academy
In de omgeving:
Voerendaal

Deze nascholing is alleen bestemd voor praktijkondersteuners die geslaagd zijn voor hun theoretisch en praktisch examen van de ReAttach Basis Opleiding.

In totaal zijn er acht specialisatie- en verdiepingsmodules opgezet, die kunnen worden gevolgd in een kleine groep (maximaal 6 personen). Elke module duurt 1 dag (9.30-16.30 uur).

Bij de specialisatie maken cursisten kennis met de ReAttach C.A.T.: de tool om bij complexe cliënten de zone van de naaste ontwikkeling te bepalen en te adviseren welke activeringsmethoden hiervoor geschikt zijn.

Bij de verdiepingsmodules krijgen de cursisten theoretische en praktische ondersteuning m.b.t. de onderwerpen waar zij in geïnteresseerd zijn: conceptualisatie, emotieregulatie, communicatie, multiple sensory processing, coping, hechting of performance.

Module 1 - de ReAttach CAT module kost 495 euro inclusief BTW. Dit is de module die noodzakelijk is voor het specialisatie-traject. Module 2 t/m 8 kosten 375 euro inclusief BTW per module. Deze verdiepingsmodules kunnen los van elkaar worden aangevraagd. De volgorde is niet belangrijk.

Download de brochure voor meer informatie.

 

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!