MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
IZER Ketenzorg BV
kosten
basistarief
Onbekend
leden
€ 0,00
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
GGZ/Psychiatrie
categorie(ën):
GGZ & psychiatrie, Farmacologie
ICPC:
P
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
punten
locatie
IZER - Integrale Zorggroep Eerstelijn Rijnmond
Vlambloem 61
3068 JE Rotterdam
☎ +3110 2890 387
overig
06
Feb
2019
Psychofarmaca voor huisarts en POH-GGZ
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'GGZ & psychiatrie' of 'Farmacologie'
Van aanbieder:
IZER Ketenzorg BV
In de omgeving:
Rotterdam

Sylvia Beijeman, psychiater bij GGZ-Delfland, neemt u mee op het gebied van psychofarmaca. Veel gebruikte middelen op het gebied van slaapproblemen, stress, angst en somberheid komen aan bod. Waar let u als huisarts en POH-GGZ op bij het starten, gebruik en stoppen van psychofarmaca? Als u een recept of herhaalrecept voorschrijft, welke opties heeft u dan? Welke basiskennis kan u helpen in het begeleiden van de patiënt die voor u zit? Wanneer kunt u consultatie inzetten? Is er plaats voor afbouw van psychofarmaca door huisarts en/of POH-GGZ? Welke toepassingsgebieden zijn er voor antipsychotica en hoe gaat u om met meer chronisch psychiatrische patiënten in de huisartsenzorg? Hoe kunnen we meer de samenwerking opzoeken en gebruikmaken van de mogelijkheid om expert te consulteren?

Tijdens de scholing proberen we antwoord te krijgen op al deze vragen en heeft u de mogelijkheid zelf ook vragen te stellen over dit thema.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!