MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
LangerhansĀ® School of Diabetes
kosten
basistarief
€ 195
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek
categorie(ën):
Endocrinologie
onderwerp(en):
Diabetes
ICPC:
T
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Landgoed Oud Zandbergen
Amersfoortseweg 18
3712 BC Huis Ter Heide
☎ +3130 7606 900
overig
15
Jan
2019
Basiscursus diabetes mellitus
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Endocrinologie'
Van aanbieder:
LangerhansĀ® School of Diabetes
In de omgeving:
Huis Ter Heide

Een update van de huidige stand van zaken in een zeer interactief programma over de basis van diabetes mellitus type 2. Van diagnose tot behandeling tot late complicaties.

Deze cursus heeft als doel om een goede basis te geven voor de belangrijke onderwerpen binnen de diabeteszorg. Hierin wordt bijvoorbeeld uitgelegd wat cholesterol nou feitelijk is, hoe de bloeddruk gemeten wordt, wat is retinopathie en hoe ziet dat er uit, enz, 

Deze cursus is minder bedoeld voor de ervaren hulpverlener met een gedegen basis kennis, maar meer voor diegene die nog eenmaal de medisch inhoudelijke kennis op een rijtje wil hebben,of die nog niet zo lang in het vak zit en graag bijgespijkerd wil worden.

Op deze manier wordt een solide basis verkregen van het glucosemetabolisme, van screening tot behandeling, van de verschillende risicofactoren wat betreft het cardiovasculair risicoprofiel en van de verschillende microvasculaire complicaties.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!