MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT)
kosten
basistarief
€ 169
informatie
gebied:
Somatiek, Overig
categorie(ën):
Algemeen & overig
onderwerp(en):
Lifestyle en voeding
ICPC:
A
sponsoring
accreditatie
accreditatie
23
punten
locatie
De Kamers van Conijn
Sint Jorisstraat 23
5211 HA 's-Hertogenbosch
☎ +3162 2048 296
overig
14
Jun
2019
De kracht van voeding
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Algemeen & overig'
Van aanbieder:
Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT)
In de omgeving:
's-Hertogenbosch

Maak jij je wel eens zorgen over de voeding van je cliënt? Wil je meer weten over hoe voeding de draagkracht kan beinvloeden? Wil je de verschillende visies op voeding en praktische handvatten krijgen om voeding in jouw praktijk te integreren? Dan is deze praktijkgerichte professionaliseringsdag een waardevolle aanvulling in jouw praktijk.

Iedere cel in ons lichaam wordt gemaakt van wat er via de voeding wordt aangevoerd. Als we drie weken niet eten of drie dagen niet drinken gaan onze lichamelijke functies verloren waarmee ook onze draagkracht verslechterd. Het begeleiden van cliënten in onze praktijk is balans in draaglast en draagkracht een voorwaarde om succesvol te kunnen zijn.

In een integratieve manier van werken zijn zelfinzicht, gewaarzijn en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid essentieel in de behandeling. Hiervoor is energie nodig en deze energie komt op lichamelijk niveau letterlijk uit onze voeding. Aandacht voor voeding is dus binnen de therapeutische praktijk onontkoombaar.

Tijdens deze training neem ik je mee in de wereld van voeding binnen de therapeutische setting. We gaan de vele beïnvloedingen oftewel medeoorzaken in kaart brengen en een plan van aanpak wordt hierop afgestemd.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!