MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dag
organisatie
Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT)
kosten
basistarief
€ 169
informatie
gebied:
GGZ/Psychiatrie
categorie(ën):
GGZ & psychiatrie, Psychologie/-therapie
onderwerp(en):
Angst en depressie
ICPC:
P, Z
sponsoring
Deze nascholing wordt niet gesponsord.
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Igluu Utrecht
Jansdam 2
3512 HB Utrecht
☎ +3185 7737 703
overig
11
Mei
2019
Depressie anders bekeken
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'GGZ & psychiatrie' of 'Psychologie/-therapie'
Van aanbieder:
Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT)
In de omgeving:
Utrecht

Hulpverleners komen vaak in aanraking met cliënten met depressieve klachten die vaak anti-depressiva voorgeschreven hebben gekregen.Door de symptomen in een breder en ook systemisch perspectief te plaatsen, wordt een zekere logica zichtbaar. Dat biedt aangrijpingspunten voor het effectief aanpakken van oorzaken en het vinden van structurele oplossingen. De manier van kijken naar klachten kan geïntegreerd worden binnen de eigen manier van denken en toegepast worden bij andere klachten. Zoals overspanning en burn-out. Er is op deze praktijkgerichte bijscholingsdag veel ruimte voor onderlinge uitwisseling en vragen.

Depressiviteit is een complexe aandoening met vele mogelijke oorzaken. Geïntegreerde aandacht voor de fysieke, emotionele, spirituele en mentale aspecten en de mogelijke systemische oorzaken daarachter zorgt ervoor dat iemand zichzelf en de klachten in een ander daglicht plaatst. Dat biedt de mogelijkheid er beter en sterker uit te komen: van klacht naar kracht.

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!