MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Dagdeel
organisatie
Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg (HOZL)
kosten
basistarief
Gratis
leden
Gratis
informatie
gebied:
Overig
categorie(ën):
Communicatietechniek, Samenwerking
ICPC:
A
sponsoring
Onbekend
accreditatie
accreditatie
punten
locatie
Gezondheidscentrum Hoensbroek-Noord
Akerstraat Noord 74
6431 HN Hoensbroek
☎ +3145 5214 821
overig
29
Mei
2019
Patient- en teamgerichte communicatie - Vervolgtraining Paul Ram
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Communicatietechniek' of 'Samenwerking'
Van aanbieder:
Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg (HOZL)
In de omgeving:
Hoensbroek

Vervolgtraining patiënt- en teamgerichte communicatie

In de eerste helft van 2019 wordt aan alle huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkassistenten van de PlusPraktijken een verdiepende bijeenkomst patiëntgerichte gespreksvoering aangeboden. De training zal op locatie, in de PlusPraktijk, plaatsvinden. Ex-huisarts en triage- communicatietrainer Paul Ram zal deze trainingen verzorgen.

Algemene doelstelling

  • huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkondersteuners ondersteunen bij de implementatie en borging van patiënt- en teamgerichte communicatie in de praktijk.

Einddoel

  • Vernieuwende manier van communiceren met bijhorende professionele attitude praktijk breed implementeren en borgen. Communicatie en attitude transitie bewerkstelligen, van ‘Limburg-factor’ (passief, gereserveerd) naar ‘Patient Empowerment’ (zelfredzaamheid, oplossingsvermogen stimuleren, gezamenlijke besluitvorming).

Werkvorm: plan van aanpak dat de praktijk als afsluiting van de basiscursus heeft gemaakt is het uitgangspunt voor deze verdiepende vervolgtraining. Praktijken krijgen voorafgaand aan de vervolgtraining schriftelijke feedback van Paul Ram op het aangeleverde plan van aanpak. De praktijk geeft vervolgens aan welke onderdelen van het PvA prioriteit hebben en welke vaardigheden getraind moeten worden om implementatie en het plan van aanpak succesvol te borgen. Tevens worden tijdens de training kennis en vaardigheden opgedaan tijdens de basiscursus op te frissen.

 

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!