MENU
Advertentie
Advertentie
tijdsduur
Reeks
organisatie
Ikazia Ziekenhuis Rotterdam - Polikliniek Longziekten
kosten
basistarief
Gratis
extra prijsinformatie
informatie
gebied:
Somatiek, GGZ/Psychiatrie
categorie(ën):
Palliatieve zorg, Longziekten
ICPC:
A, R
sponsoring
accreditatie
accreditatie
6
punten
locatie
Ikazia Ziekenhuis
Montessoriweg 1
3083 AN Rotterdam
☎ +3110 2975 000
overig
15
Jan
2019
De chronische palliatieve patiënt
Deze bijeenkomst is reeds geweest
Wilt u toekomstige nascholingen vinden:
Op het gebied van:
'Palliatieve zorg' of 'Longziekten'
Van aanbieder:
Ikazia Ziekenhuis Rotterdam - Polikliniek Longziekten
In de omgeving:
Rotterdam

De eerste bijeenkomst gaat over chronisch palliatieve patiënt. Wanneer start deze chronisch palliatieve fase? Wat zijn kenmerken? Welke symptomen hebben deze patiënten? Wat voor gesprek ga je aan? Veelal dus kennis omtrent wanneer een chronische patiënt palliatief is.

In de pauze gaan we verder aan de hand van de kaartjes van betekenis en ga je samen in kleine groepje kijken welke vragen er naar voren kunnen komen. Hoe sta je hier dan zelf in? Wat roept deze vraag bij je op?

De tweede bijeenkomst is gericht op rituelen rondom de dood bij verschillende culturen als het gaat om de dood, waar moeten we rekening mee houden? Wat is voor andere culturen belangrijk.

Verder wordt er gekeken naar de multiculturele aspecten in de palliatieve fase, hoe ga je om met een diversiteit aan families? Hoe zit een familieband in elkaar? Wat wordt er wel/niet besproken over een ziekte, naasten, enz...

Hebt u suggesties voor het verbeteren van deze pagina of algemene op- of aanmerkingen met betrekking tot onze website? Laat het ons hier weten!